Career Control F
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Veranderingen in het nieuwe pensioenstelsel

Wij presenteren met trots ons nieuwe webinar met Madoc Schoppenhauer, Consultant Pensioenen bij BMC Pensioen Communicatie, als onze deskundige gastspreker. Madoc zal de cruciale veranderingen tussen het oude en het nieuwe pensioenstelsel uitlichten, waarbij hij diepgaand inzicht zal bieden.
​​​​​​​
Benieuwd naar de recente ontwikkelingen? Nieuwe wijzigingen treden per 1 juli 2023 in werking. Wil je op de hoogte blijven van deze wijzigingen en hoe ze van invloed zijn op het pensioen? Schrijf je dan in voor dit informatieve webinar en krijg een grondig begrip van de veranderingen die voor iedereen op het gebied van pensioen te wachten staan.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en beter voorbereid te zijn op de toekomst van pensioenen. Meld je nu aan voor dit waardevolle webinar!
Presentatie door
Madoc Schoppenhauer

Door veranderende wetgeving is pensioen steeds complexer aan het worden. De veranderingen in de pensioenwetgeving volgen elkaar snel op. Het is daarom zaak dat er een goed beeld wordt geschetst van wat dit voor jou als werkgever en voor jou als werknemer betekent. Madoc zet deze complexe materie om in begrijpelijke pensioenadviezen.​​​​​​​


Duur
1 uur

Deel dit webinar