Career Control F
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De impact van Chatgpt en AI binnen credit management en finance

Ontdek de impact van ChatGPT en AI binnen credit management en finance tijdens ons boeiende webinar met keynote speaker Igor Wortel.
Het webinar richt zich op professionals en experts in credit management en finance die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van AI. 

Igor gaat je tijdens dit webinar compleet meenemen in de digitale revolutie en de snelle opkomst van AI. “ChatGPT en AI-tools zouden als gereedschappen moeten worden beschouwd in de gereedschapskist van professionals in credit management en finance. Ze stellen hen in staat om grote hoeveelheden informatie te verzamelen, te analyseren en op een logische manier te bundelen.”

Wat kun je verwachten?
  • De geleidelijke evolutie van technologische ontwikkelingen, inclusief ChatGPT.
  • Concrete toepassingen van ChatGPT en AI in credit management en finance
  • Dit webinar is essentieel voor finance professionals die up-to-date willen blijven met de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.
Waarom mag je dit webinar niet missen?
 "Het helpt je om de potentie van ChatGPT te begrijpen en hoe AI-tools kunnen worden geïntegreerd in het dagelijks werk van credit managers en financiële professionals. Deze ontwikkeling staat niet stil en je moet voorkomen dat je in een hele rare soort koude oorlog terecht komt. Op het moment dat je niet aanhaakt en snapt wat er gebeurt of probeert te begrijpen wat er gebeurt, lig je er gewoon af. Dat is de realiteit!
 
Meld je nu aan! 
​​​​​​​

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Igor Wortel
​​​​​​​
Igor een ervaren professional met een achtergrond in mijningenieur, bedrijfseconomie en data-analyse. Igor heeft een indrukwekkend parcours afgelegd, waarbij hij de wereld heeft rondgereisd als mijnbouwingenieur, op zoek naar waardevolle grondstoffen zoals goud, steenkool en diamanten. Na zijn avonturen in de mijnbouw besloot Igor een nieuwe richting in te slaan en begon hij opnieuw met studeren, dit keer bedrijfseconomie. Hij ontdekte al snel dat zijn analytische en technische kijk op zaken ook zeer goed toepasbaar waren in de finance en IT-wereld. Als ondernemer heeft hij decennialang zelfstandig gewerkt en zijn kennis en ervaring gedeeld door het geven van colleges.Duur
1 uur

Deel dit webinar